Be Art – мястото, на което да се отпуснеш и да се забавляваш в компанията на бяло платно и чаша вино!

юни 14, 2019 no comments admin Categories Рисуване и ВиноTags ,

Искаш ли да разпуснеш и да се отървеш от стреса след тежък ден?

Искаш ли едновременно да твориш и да се наслаждаваш на чаша хубаво вино?

Да се потопиш в успокояваща атмосфера и да забравиш за грижите?

Всичко това можеш да откриеш в Be Art, където да нарисуваш красива картина в приятна компания и с чаша вино в ръка.

Най-новото място за рисуване и вино в София ще те накара да забравиш за ежедневието, да се почувстваш като дете, отдавайки се на любимото детско занимание. Ето защо трябва да ни посетиш:

Обстановката

Елегантно и уютно място, където можеш да се насладиш на чаша от любимото вино след работа. Все пак рисуването и виното вървят ръка за ръка. Звучи ненатрапчива лека музика, която има за цел да ти помогне да се отпуснеш напълно.

Стреса от ежедневието изведнъж изчезва, когато започнеш да рисуваш и да отпиваш от ароматното, ледено студено вино. Всичко необходимо за рисуването: платната, боите, четките, е предоставено от нас. От теб се иска единствено да донесеш желанието си да твориш и приятел за компания.

 

Всъщност, една такава вечер с рисуване  е и чудесен подарък за любим човек. Ще направиш нетипична и интересна изненада…

 

Какво ще рисуваш при нас?

 

Темите обикновено са много разнообразни и различни: пейзажи, вази с цветя, известни забележителности и много други. Трябва само да избереш картината, която искаш да сътвориш.

Виж предстоящи събития

И не се притеснявай, че не можеш да рисуваш. Нашият художник ще ти обясни как да нарисуваш картината си стъпка по стъпка и ще отговори на въпросите ти, ако имаш такива.

 

Разполагаш с около 3 часа да завършиш картините си. След това спокойно можеш да я занесеш вкъщи, за да я закачиш някъде в дома си и дори да я подариш на свой близък.

 

Какво по-хубаво от това да си тръгнеш с картина, сътворена лично от теб, след 3-часов релакс в компанията на приятни и забавни хора. Всъщност  при нас не само рисуваш и пиеш вино, но можеш и да създадеш страхотни приятелства с хора, с които имате общ интерес – любовта към изкуството.

 

Защо да дойдеш да рисуваш?

Изкуството има силата да променя хората и мирогледа. Усещайки силата на цветовете, ще се почувстваш наистина щастлив и спокоен. Усещането, което рисуването дава рядко може да се опише с думи.

 

А когато е съчетано с чаша ароматно вино, удоволствието става пълно. Психолози твърдят, че във всеки един човек лежи наистина голям художник. Защо не се опиташ да събудиш своя арт талант с нас? С времето ще започнеш да придобиваш умения, които ще те накарат да се чувстваш по-спокоен и уверен докато рисуваш.

 

Забрави за всички проблеми за няколко часа

Просто започни да твориш. Това ще е момента, в който ще осъзнаеш колко спокоен можеш да се почувстваш в тази обстановка. След цялото напрежение на работното място, ще имаш възможността да се потопиш в творческа, креативна атмосфера, която ще те зареди позитивно.

 

Часовете с нас минават наистина неусетно,а художника ще ти отговори на всички въпроси, за да направи рисуването максимално леко и забавно. Така ще забележиш, че дори да не си рисувал от детските си години, можеш да създадеш красива картина.

 

Организирай с нас своето специално събитие!

Be Art е чудесно място за твоето специално събитие като например рожден ден. Все повече хора избират да се забавляват по този нестандартен и интересен начин. Можеш да резервираш мястото за всякакви партита и да покажеш на всичките си приятели колко приятно може да бъде рисуването.

 

Избери още сега картината, която искаш да нарисуваш с нас и запази своето място за рисуване и вино в Be Art!